Головна » 2018 » Лютий » 2 » «Вчимося жити разом»
18:10
«Вчимося жити разом»

        Вчителі Западинської ЗОШ І-ІІІст. МазорчукТ.Д. (вч. початкових класів) та Янюк Т.О. (вч.біології та осн. здоров'я)  стали учасниками тренінгу (онлайн-курсів) «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережної компетентності»

         З метою впровадження спільного проекту Громадської організації «Дитячий фонд «Здоров’я через освіту» та Представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Вчимося жити разом»  у шкільний курс «Основи здоров’я» (1-9 кл.) та  інтеграції його у виховну роботу, 24 січня на базі  Інформаційно-методичного центру райметодкабінету відбувся тренінг учителів початкових класів, основ здоров’я та класних керівників.

        Методист відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради, тренер-консультант проекту  Щиборовська Т.В. провела теоретичні та практичні заняття у два етапи для 34 педагогів навчальних закладів району та Красилівської міської ради.

       У ході тренінгу учасники ознайомилися із метою та змістом проекту, порядком проходження онлайн-курсів «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережної компетентності», на практичних вправах відпрацювали методи та форми роботи з учнями

       У наступному етапі, який відбудеться 2 та 6 лютого 2018р.,  вчителі продемонструють свої практичні уміння і навички з проведення тренінгів за проектом «Вчимося жити разом».

Переглядів: 236 | Додав: kovpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0