Головна » 2020 » Листопад » 26 » Конкус "Учительроку-2021" у номінації "Математика"
19:04
Конкус "Учительроку-2021" у номінації "Математика"

           

В номінації «Математика»:

  • диплом І ступеня- вчитель математики Западинської ЗОШ І-ІІІ ст. Ковалюк Мар’яна Іванівана;
  • диплом ІІ ступеня- вчитель математики Слобідко-Красилівської ЗОШ І-ІІ ст. Хільчук Тетяна Андріївна;
  • диплом ІІ ступеня- вчитель математики Кошелівського ліцею Крисюк Тетяна Олегівна;
  • диплом ІІІ ступеня- вчитель математики Кошелівського ліцею Веремюк Тетяна Вікторівна.

 Традиційний конкурс педагогічної майстерності – одна з найяскравіших подій в районі. Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Вчитель року» дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо й впевнено йде на професійний ринг. Його переможці – безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості. І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються непоміченими.

26 листопада 2020 року, на базі ІМЦ відділу освіти Красилівської РДА проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», у номінації «Математика» в якому взяли участь 7 педпрацівників.

Учасники мали можливість взяти участь у таких конкурсних випробуваннях: представлення власного досвіду роботи, тестування з фахової майстерності, дистанційний урок.

Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній миті чи дні. За рішенням журі переможцями стали:

Вітаємо переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року- 2021» та бажаємо їм гідно представити Красилівський район на обласному етапі конкурсу!

Переглядів: 177 | Додав: kovpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0