Головна » 2020 » Березень » 23 » Канікули – це час для вчителів, коли вони можуть попрацювати над своєю самоосвітою.
10:12
Канікули – це час для вчителів, коли вони можуть попрацювати над своєю самоосвітою.

                          Канікули – це час для вчителів, коли вони можуть попрацювати над своєю самоосвітою.         

Педагогічний колектив школи, розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ним, працює над удосконаленням навчально-виховного процесу, над формуванням особистості вчителя, його педагогічної майстерності.

 

Google Classroom — безкоштовний веб-сервіс створений Google для навчальних закладів з метою спрощення створення, поширення і класифікації завдань безпаперовим шляхом. Основна мета сервісу прискорити процес поширення файлів між вчителями та учнями. 

Учні можуть бути запрошені до класу через приватний код, чи автоматично імпортуватися з шкільного сайту. Кожен клас створює окрему папку на Google диску відповідного користувача Google Drive, куди учень може подати роботу, яку оцінює вчитель. Мобільні додатки, доступні на iOS і Android, дозволяють користувачам робити фото та прикріпляти їх до завдань, ділитися файлами з інших додатків та мати оффлайн доступ до інформації. Вчитель може відстежувати прогрес кожного учня, а після оцінки його роботи, вчитель може повернути її разом з коментарями.

Переглядів: 238 | Додав: kovpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0