Головна » 2016 » Вересень » 8 » 10 млн гривень із загального фонду МОН використають на встановлення програмного забезпечення для шкільних комп’ютерів
21:31
10 млн гривень із загального фонду МОН використають на встановлення програмного забезпечення для шкільних комп’ютерів

10 млн гривень із загального фонду  МОН використають на встановлення ліцензійного програмного забезпечення для шкільних комп’ютерів, що отримала Україна в рамках Угоди з Урядом Китайської Народної Республіки. Це стало можливим завдяки прийняттю Урядом постанови,  якою було перерозподілено видатки загального фонду МОН, сьогодні, 8 вересня, у приміщенні КМУ. 

“Дуже важливо, щоб китайські комп’ютери, які ми вже отримали на відповідальне зберігання, були забезпечені відповідним програмним забезпеченням, і щоб ми зробили це перед тим, як доставити їх у школи”, - зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Нагадуємо, що в рамках соціального проекту керівництво Китаю надало українським школам 23,5 тис. комплектів комп'ютерного обладнання. Наразі комп’ютери вже розмитнено і доставлено до Києва. Після встановлення програмного забезпечення, їх отримають близько 1тис шкіл.

Переглядів: 365 | Додав: kovpp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0